13. 2. 2018 Fanshop HC Sparta Praha

Fanshop: Vyznejte svou lásku se Spartou

Extraliga vyhlásila reprepauzu, ale sparťanské srdce bije pořád. Nezapomeňte na to ani během únorového Valentýna a vyznejte své city se Spartou. Třeba s některým z tipů Fanshopu na ideální zamilovaný dárek. Trička, mikiny, plyšáci, zamilovaný kulíšek a hrneček či některý ze sparťanských šperků potěší a ukáže, že to se svou sparťanskou láskou myslíte vážně.

Body navíc se hodí

Co si budeme povídat, plusové body se prostě vždycky hodí. A se Spartou jich můžete pár získat. Ať už je vaše polovička vášnivá cyklistkakuchařkastudentkasběratelka šperků, miluje módu nebo věrně fandí Spartě, ve Fanshopu pro ni vždycky najdete ideální dárek. Využijte toho právě teď a potěšte tu, na které vám záleží nejvíce.


Dáme vám tip

Protože dobrá rada se vždycky hodí.  Nemusíte si lámat hlavu s dárkem, vybrali jsme to za vás a pro vás. Tedy pro ni / pro něj. Díky speciální sekci věnované sparťanské lásce nemusíte už nic řešit. Skočte si do sparťanského e-shopu rovnou teď a řekně to Spartou.


Fandí ten váš Spartě?

Dámy, máte doma sparťana? Nenechte ho se mračit a potěšte ho pěkným sparťanským dárkem. Hokejová sezona se dostává do své rozhodující části, a každý hlas se počítá. Nechcete jen dárek na zápasy? Vyberte si v krásných a decentních doplních, které si bez obav vezme i do práce. Sparťanské hodinkyobal na notebookpásekluxusní kulich nebo šála budou vypadat všude dobře. A máme i kolekci pro domácí fandění. Prostě přesně pro takového sparťana, jakým je ten váš.


Vemte to letos od srdce

Nekupujte to, co každý rok. Letos vsaďte na skutečnou srdcovku. A protože srdce každého z nás bije pro Spartu, je i sparťanský dárek z lásky sázka na jistotu, pod kterou roztají i ty největší ledovce. A pokud náhodou nemáte koho obdarovat, udělejte to nejlepší, co můžete – potěšte sami sebe a odměňte se něčím pěkným. Uvidíte, že budete mít hned hezčí den. 


Budeme ještě hezčí

Sparťanský Fanshop projde v příštím týdnu rekonstrukcí a proto bude provoz holešovické pobočky omezen. Vybírat z nabídky ale můžete nepřetržitě na e-shopu. A také se zastavte v Galerii Harfa – Síni slávy českého hokeje, ve Fanshopu s rozšířenou nabídkou sparťanského sortimentu. Tam se na vás těšíme každý den od 10.00 do 20.30 hodin, a to včetně víkendů.

Nezapomeňte si přidat fanshopový Facebook pro všechny čerstvé novinky a také přihlásit se k odběru newsletteru – zůstanete tak ve spojení se svým nejoblíbenějším Fanshopem.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek