15. 12. 2017 Fanshop HC Sparta Praha

Fanshop přináší skutečné sparťanské Vánoce

Vánoce se nezadržitelně blíží a vy ještě potřebujete doladit některé detaily? Vše potřebné najdete v největším sparťanském Fanshopu. Výběr z více než 500 produktů skladem, originální a nápadité dárky pro malé i velké, široký výběr oblečení a doplňků pro sparťany a sparťanky, bohatá kolekce pro děti a juniory i kvalitní a užitečné doplňky do domácnosti. To a ještě mnohem navíc najdete na e-shopu nebo v kamenné prodejně v Praze – Holešovicích.

Nestíháte? Nevadí

Pokud ale chcete dárky pod vánoční stromeček, zajděte si osobně do kamenného Fanshopu. Rozšířili jsme otevírací dobu kamenné prodejny v Holešovicích. Ta je nově otevřena každý den, a to až do soboty 23. 12. pro vánoční nákupy last minute. A nemusíte se bát, že byste tam některý z produktů nenašli. Je to obchod s nejširším sortimentem sparťanských věcí a najdete tam i všechny produkty, které znáte z našeho e-shopu.

Horká novinka

A jaké máme novinky? Tou nejžhavější jsou nové sparťanské mikiny s tkaničkami, v pánském, dámském i junior sparťanském provedení. Objednávat můžete rovnou zde.

A také neustále doplňujeme nabídku sparťanských kulichů i kulíšků. Už nikdy více zmrzlé uši.

Užijte si šťastné a veselé sparťanské Vánoce. A pokud stále ladíte detaily, pro skvělé cukroví máme originální sparťanská vykrajovánka, na stromeček nádherné dřevěné ozdoby, pro horké kakao vánoční hrneček, uši zahřeje nový bílý kulíšek, dárky se zabalí do sparťanského vánočního papíru, ale především máme v nabídce originální vánoční dresy

A pokud jste ještě neviděli naše nové vánoční video, podívejte se na něj zde.

Nezapomeňte sledovat Facebook profil, ať vám nic neuteče, nebo se přihlášte k odběru newsletteru, který je nabitý novinkami a exklusivními informacemi.

A na závěr ještě jeden tip na luxusní sparťanský dárek. Dárkový box plný sparťanských artefaktů. Více informací o limitované nabídce najdete na našem Fanshopu.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek

SPA - TRI 2:3p - Bronzová sezona skončila