14. 9. 2016 HC Sparta

Hankook Tire novým partnerem Sparty

Společnost Hankook Tire Česká republika se stala pro hokejovou sezonu 2016/2017 jedním z významných partnerů hokejového týmu HC Sparta Praha.

Hankook je jeden z největších a nejrychleji se rozvíjejících výrobců pneumatik na světě. „Jsem rád, že mám v brzké době po oznámení generálního partnera pro fanoušky Sparty další dobrou zprávu. Mezi významnými partnery Sparty nově vítám jihokorejskou společnost Hankook. Jsme potěšeni, že jsme se zařadili po bok takových významných brandů jako je Real Madrid a UEFA Europa League, které Hankook také podporuje,“ uvedl Petr Bříza, předseda představenstva HC Sparta Praha.

HC Sparta Praha je špičkový hokejový klub s více než stodesetiletou historií, vítěznou tradicí (8 extraligových titulů) a velkým renomé v celé České republice a také v Evropě. To vše z něj dělá silnou značku s dobrou pověstí. To jsou ve spojení s vysokou popularitou hokeje v Česku důvody, proč se společnost Hankook Tire rozhodla spojit své jméno s tímto hokejovým velkoklubem.

Značku prémiových pneumatik Hankook tak budou nově moci diváci vnímat při všech domácích zápasech Sparty. „Věřím, že spojení naší značky s nejpopulárnějším sportem v České republice posílí pozici naší společnosti na trhu“, říká Jae Hyun Park, ředitel společnosti Hankook Tire ČR.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek

SPA - TRI 2:3p - Bronzová sezona skončila