13. 11. 2017 HC Sparta

Soutěžte se Spartou a dopravním podnikem!

Sparta se v rámci prvního ročníku nového projektu "Sparta pražským firmám" rozhodla ocenit zaměstnance Dopravního podniku hl. m. Prahy. Ten si pro sparťanské fanoušky připravil zajímavou soutěž, ze které vzejdou účastníci přestávkového souboje na ledě O2 areny při nedělním utkání s Třincem. Vítězný tým z přestávkové soutěže získá vskutku unikátní cenu v podobě hodinového pronájmu historického tramvajového vozu pro sebe a své přátele.

Soutěž s Dopravním podnikem hl. m. Prahy

PRVNÍ KOLO SOUTĚŽE: První kolo soutěže probíhá na oficiálním Facebooku HC Sparta Praha, kde budou od pondělí 13. listopadu do úterý 14. listopadu uveřejněny čtyři soutěžní otázky (každý den dvě). Po zveřejnění poslední otázky zašlete e-mail s odpověďmi na všechny čtyři otázky najednou na soutez@dpp.cz. První dva soutěžící, kteří nejrychleji zašlou správné odpovědi, vyhrávají čtyři vstupenky na zápas HC Sparta Praha - HC Oceláři Třinec (neděle 19. listopadu od 15.00 hodin) pro sebe a tři své kamarády. Zároveň postupují do druhého kola soutěže, které se odehraje právě při tomto utkání.

DRUHÉ KOLO SOUTĚŽE: Druhé kolo proběhne v neděli 19. listopadu o přestávce utkání HC Sparta Praha - HC Oceláři Třinec. Zde soutěží čtyřčlenné týmy vedené vítězi prvního kola. Pozor, je nutné vytvořit čtyřčlenný tým se svými přáteli! Vítězný tým získává hlavní cenu.

CENA: Soutěží se o hodinový pronájem historického tramvajového vozu, jehož maximální kapacita je 25 osob. 


Podrobná pravidla soutěže: Soutěžit můžete pouze v úterý 14. listopadu, ostatní hlasy jsou neplatné. Podmínkou účasti v soutěži je zaslání správných odpovědí na všechny čtyři otázky najednou na e-mail soutez@dpp.cz. Ve své zprávě uveďte jméno, příjmení a platné telefonní číslo, na kterém vás můžeme zastihnout. Vítězem soutěže se stanou dva soutěžící, kteří odpoví správně na všechny otázky a zašlou své odpovědi nejdříve. Organizátorem soutěže je HC Sparta Praha, a.s.

Výherce bude kontaktován prostřednictvím e-mailu a telefonu v průběhu čtvrtka. Soutěže se nemohou účastnit osoby, které jsou v pracovním či obdobném poměru k organizátorovi, jakož i k dalším subjektům zapojeným do organizace soutěže, anebo jsou k takovým osobám ve vztahu osob blízkých. Výherci souhlasí s uvedením svého jména na FB stránce klubu. 


Více o Dopravním podniku hl. m. Prahy

Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. je největším dopravcem zajišťujícím městskou hromadnou dopravu v České republice. Obsluhuje celkem 142 autobusových linek, 24 denních a 9 nočních tramvajových linek a 3 linky metra. K 1. 1. 2017 bylo ve vlastnictví společnosti 1 179 autobusů, 857 tramvajových vozů a 730 vozidel metra. Společnost ročně přepraví více než miliardu osob a ujede cca 175 mil. kilometrů. Podnik má k 1. 1. 2017 celkem 10 962 zaměstnanců, z toho 4 230 tvoří řidiči MHD. Jediným akcionářem Dopravního podniku je hlavní město Praha.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek