27. 10. 2016 HC Sparta

V projektu Sparty je již devět středních škol

Projekt Sparta středním školám se naplno rozjel. Již v minulé sezoně byl jeden ze zápasů základní části Tipsport extraligy věnovaný středoškolákům a tahle událost mezi studentskou obcí slavila velký úspěch. Podobně tomu bylo i v rámci prvního duelu v aktuálním ročníku, který 18. října v O2 areně navštívilo přes dva tisíce středoškoláků skoro ze třicet ústavů. Oficiální spolupráci se Spartou v tomto projektu již potvrdilo devět středních škol a další budou přibývat.

PROJEKT SPARTA STŘEDNÍM ŠKOLÁM

Chcete se jít podívat společně se svými spolužáky na jediný extraligový klub v Praze? Nyní máte šanci využít speciální akci pro střední školy! HC Sparta Praha navázala se začátkem sezony 2016/2017 pod záštitou Magistrátu hlavního města Praha na vzájemnou spolupráci s pražskými středními školami.

Tento projekt se rozběhl již v minulém ročníku Tipsport extraligy a některé školy se aktivně zúčastnily zápasů a rovněž se již připojily k dlouhodobé celoroční spolupráci mezi hokejovým klubem Sparta Praha a svým ústavem. V rámci této kooperace mohou čerpat při splnění určitých podmínek vstupenky na extraligová utkání a třeba se právě v jejich škole mohou objevit na návštěvě i sparťanští hráči.

Cílem této spolupráce je umožnit studentům a pedagogům sledování atraktivních hokejových zápasů za speciálních podmínek. Klub naplánoval v tuto chvíli dvě utkání ryze věnované pražským středním školám v základní části. Jde o říjnový duel s Karlovými Vary a únorové střetnutí s Mountfieldem Hradec Králové. Pokud se však jakákoliv střední škola zapojí do dlouhodobého sparťanského programu, může se spolupráce týkat i dalších střetnutí.

Na zmiňovanou dvojici utkání mají studenti, profesoři a pedagogičtí pracovníci vstupenky za speciální cenu 20 Kč za kus. Zúčastněné školy mezi sebou navíc svedou souboj o nejlépe fandící ústav, jehož studenti získají podepsaný dres a dvacet vstupenek na další vybraný zápas Sparty v O2 areně.

Veškeré další informace, podrobnosti a následné hromadné objednávky vstupenek zajišťuje Jiří Wolf, manažer projektu „Sparta středním školám“.

STŘEDNÍ ŠKOLY JIŽ ZAPOJENÉ DO PROJEKTU

  • Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola elektrotechnická Františka Křižíka
  • Střední průmyslová škola elektrotechnická
  • Smíchovská střední průmyslová škola
  • Karlínská obchodní akademie a vyšší odborná škola ekonomická
  • Střední průmyslová škola na Proseku
  • Střední odborná škola stavební a zahradnická
  • Vyšší odborná škola a Střední škola slaboproudé elektrotechniky
  • Střední průmyslová škola dopravní, a.s.
  • 1. Slovanské gymnázium a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky
AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek