6. 3. 2020 HC Sparta

Aukce Legenda legendám končí už v pátek!

Sparťané, pozor! Už jen do pátečních 17:00 hodin máte poslední šanci vydražit speciální sparťanský dres s podobiznou legendárního Jiřího Holečka. Aukce probíhá v rámci projektu "Legenda legendám", do které se zapojily všechny kluby českých hokejových soutěží, aby podpořily Nadaci Ivana Hlinky. Ta podporuje bývalé hokejisty, kteří se ocitli v těžké životní situaci. Všechny aukce aktuálně probíhají na serveru sportovniaukce.cz.

>>>VYDRAŽTE SPARŤANSKÝ DRES ZDE<<<

Ať už jde o někdejšího hráče Litvínova a Třebíče Tomáše Zelenku, který se zranil během zápasu první ligy a je upoután na invalidní vozík, českobudějovického Romana Bernáta, který při tréninku přišel o nohu, mladoboleslavského Dominika Skořepu, jenž se zotavuje z vážných zranění způsobených autonehodou, a řadu dalších.

Aukce s názvem Legenda legendám spojuje všechny extraligové a prvoligové kluby, vybrané kluby druhé ligy a univerzitní ligy. Hráči těchto klubů u příležitosti soutěžního zápasu oblékli dres s motivem legendy svého vlastního klubu, dresy podepsali a nyní je možné je vydražit.

Více informací o projektu a ostatních aukcích najdete pod tímto odkazem.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek