13. 11. 2018 Fanshop HC Sparta

Doprava zdarma ve Fanshopu HC Sparta Praha!

Pozor, pozor sparťané a sparťanky. Předpokládáme, že následující dny pro vás budou kritické. Neodtrhnete oči od monitoru, prsty vás budou bolet od klikání a vybírání, oči od srovnávání a rozhodování. V úterý 13. listopadu totiž začínají Dny dopravy zdarma. A sparťanský e-shop u toho nebude chybět.

Pojďte se v předstihu a v klidu vybavit na Vánoce. Objednejte si balíček až domů a ušetřete za dopravu. Ta je totiž na nás. Akce trvá od 13. do 15. listopadu a jediná podmínka pro vás je ta, že musíte nakoupit za víc než 299 korun. No a 299 korun, to je třeba třeba jedno pánské nebo dámské melírované rudé tričko či kšiltovka ´47. A to jsou příjemné vánoční dárky. Celkem pro vás máme několik stovek vánočních tipů. Všechny sem nevypíšeme, ale začněme tím nejnovějším.

Shodneme se určitě na tom, že mikina se v tomhle počasí hodí. To je bez debat. Už nějakou doma máte? Vzhledem k tomu, že aktuálně jich pro vás máme v nabídce jen v pánském provedení 13, tak asi ano. Ale co doma ještě nemáte, to jsou zbrusu nové mikiny, které jsme pro vás připravili pro tuhle sezonu. Ještě se ve fanshopu neohřály a už připravené putovat k vám.

Pro milovník klasiky je to mikina basic. Žádná kapuce, žádná kapsa vepředu a žádný zip. Prostě jen přetáhnete přes hlavu a jdete. Je lehká, v decentní šedé s rudými náplety a nápisem Sparta na hrudi. A pozor, její cena je jen 699 korun. A pak je tu druhá. Pro ty, co neradi přetahují mikinu přes hlavu. Má kapuci, zip, je v atraktivní tmavě šedé barvě s bílými vzory jak na hrudi, tak na zádech i na rukávech. Pokud máte rádi Spartu a rádi to dokazujete svému okolí, tak tahle mikina je přesně pro vás. A třetí? Třetí je pro sportovně založené fandy. Navy klokanka s kapsou vepředu, přes hlavu, s kapucí a znakem na hrudi, trikolórou na boku a velkým S na rameni. A pozor tyhle mikiny máme také v dámskémdětském provedení. Takže můžete vybavit stylově nejenom sebe, ale také celou svoji rodinu. Neváhejte!

A co dál by vám pod stromečkem udělalo největší radost sparťani? Nikdy nic nezkazíte tričkem. Od září pro vás máme v nabídce sedm nových vzorů pánských, pět dámských a navíc ještě sedm dětských. V klasické rudé, ale i v decentnějších motivech. Úplnou novinkou je pak tričko v dresovém motivu, které svojí barvou kopíruje tři letošní typy sparťanských dresů vždy s velkým S na prsou. Ale pozor. Pokud budete chtít tohle tričko, tak si ho musíte objednat. Je totiž pouze na objednávku a ta poslední zaplacená, která vám stihne dojít pod stromeček musí být uhrazena do 30. listopadu.

Lavinu kulichů, která zasypala náš fanshop už během října, se nám uklidit stále ještě nepodařilo. Přiznáváme, že na to sami nestačíme a čekáme na vaši pomoc. Tak si pospěšte a vyberte z naší nabídky ten, který vám bude vyhovovat nejvíce. Co třeba sparťanská trikolora s bambulí nebo dámský kulich s bambulí a koženou výšivkou?

Ale řídíme se i tím, že každý dárek udělá radost. Ten od sparťanského srdce nejvíc. A nemusí být ani přehnaně velký. Mrkněte do naší sekce suvenýrů a vyberte si stylový hrneček, odznak, přívěšek na klíče nebo jen prima samolepku ve sparťanských barvách.

Základem každého věrného sparťana je dres. Tady pozor. Zapište si datum 30. listopadu. Pokud si totiž nevyberete nějaký kousek z našich skladů, tak ten s vlastním jménem a číslem musíte objednat a zaplatit právě do tohoto data. U pozdějších objednávek už vám nebudeme moci zaručit, že k vám dorazí pod stromeček včas.

Tak sparťani a sparťanky vybírejte, nepřeberte a hlavně fanděte! A pokud chcete ušetřit nějaký ten čas proklikáváním na e-shopu, všechny nej tipy jsme pro vás shrnuli do sekce Sparťanské Vánoce.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek