24. 10. 2021 Petr Pavlík

Dorostenci září! Odehnal: Hattrick mě těší

Šest gólů, téměř bezchybný výkon brankáře a další velká výhra. Sparťanští dorostenci v duelu s Havlíčkovým Brodem nezaváhali a po výhře 6:1 si připsali na své konto již šestý vítězný triumf v řadě. „Hattrick mě moc potěšil, ale musím říct, že ještě větší radost mám z výhry. Tři body jsou pro nás velmi cenné, moc si jich vážíme,“ komentoval spokojeně po utkání MIKULÁŠ ODEHNAL.

V utkání proti Havlíčkovu Brodu jsme zvítězili vysoko 6:1. Jak sis užil další výhru?
Zápas jsem si moc užil. Jsem rád, že jsme vyhráli a získali další tři body do tabulky.

Zaznamenal jsi tři branky a tím pádem zkompletoval hattrick. Potěšilo tě to?
Rozhodně. Hattrick mě moc potěšil, ale musím se přiznat, že ještě větší radost mám z výhry. Tři body jsou pro nás velmi cenné, moc si jich vážíme.

V týmu působí řada zkušených hráčů, například Martin Vašíček zapsal tři kanadské body. Jak si pochvaluješ vzájemnou spolupráci?
Spoluhráči jsou výborní, hraje se mi s nimi skvěle. Bez nich bych asi ani já neměl takové množství bodů. Váša teď dvakrát asistoval a jednou skóroval. V posledních zápasech podává výborné výkony, týmu moc pomáhá.

Důležitým článkem týmu je momentálně i brankář Max Kogler, který ze šesti zápasů vychytal hned pět vítězství. Jak se ti líbí jeho výkony?
Max nás výborně drží v každém utkání, stejně jako v minulém duelu na ledě Českých Budějovic. Utkání bylo dlouho vyrovnané. V nájezdech nám hrozně pomohl, i díky němu jsme vyhráli.

Aktuálně máme v dorostenecké extralize šest výher v řadě. Panuje v kabině dobrá atmosféra?
Ano. V kabině je po šesti vyhraných zápasech v řadě znát výborná nálada, výsledkově se nám dařilo. Zatím nám to funguje dobře. Věřím, že vítězná šňůra bude pokračovat co nejdéle.

FOTO: Juniorský hokej

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek