1. 8. 2019 HC Sparta

Sparta začne sezonu proti Plzni a finalistům

Do startu nové sezony Tipsport extraligy zbývají necelé dva měsíce, ale už teď se mohou sparťanští fanoušci těšit na pořádně nabitý úvod nového ročníku 2019/2020! Sparta do něho vstoupí ve čtvrtek 12. září na domácím ledě proti Plzni. Zahajovací čas domácích zápasů bude v týdnu v tradičních 18.30 hodin, sobotní a nedělní domácí zápasy pak začnou v 16.00 hodin. Vstupenky na první dvě domácí utkání si bude možné zakoupit již 5. srpna! 

Svěřenci Uweho Kruppa začnou nový ročník proti ambiciózním soupeřům.  Po úvodní domácí bitvě proti Plzni je totiž čekají souboje s finalisty posledního ročníku soutěže v Liberci a doma s Třincem. Následně čeká na sparťany náročný přelom září a října, kdy se šestkrát v řadě představí na půdě soupeřů, když pojedou do Brna, Hradce Králové, Karlových Varů, Mladé Boleslavi, Zlína a Vítkovic.

Sparta se pak vrátí na domácí led po necelém měsíci domácí sérií proti Litvínovu, Pardubicím a Karlovým Varům. V závěru října se pak sparťané představí v Olomouci a Plzni, přivítají Bílé Tygry z Liberce a listopad načnou duelem v Třinci. Po něm čeká náš tým atraktivní série tří zápasů, kterou však naruší reprezentační přestávka. Sparta bude hostit postupně Kometu Brno, kladenské Rytíře i Hradec Králové. Závěr listopadu už ale bude ryze venkovní, protože jsou na programu čtyři zápasy na půdě soupeřů. 

KOMPLETNÍ ROZPIS VŠECH ZÁPASŮ NAJDETE ZDE

V prosinci a v období Vánoc se ovšem mají sparťanští fanoušci na co těšit! Naši hokejisté odehrají v posledním měsíci roku celkem devět zápasů, z toho pět je čeká na domácím ledě. Kalendářní rok tak zakončí 30. prosince proti Litvínovu, ale start do nového roku 2020 bude velmi pikantní. Spartu čeká výjezd na severozápad, protože se představí v Karlových Varech a následně se přesune do Drážďan, aby zde 4. ledna odehrála na fotbalovém stadionu netradiční utkání pod širým nebem proti Litvínovu.

Po návratu z Německa si sparťané od cestování odpočinou, protože čtyři z nejbližších šesti duelů odehrají na domácím ledě. Nabitý domácí kalendář naruší na konci ledna venkovní utkání v Třinci, po němž se v Praze představí pět soupeřů včetně Komety Brno, Hradce Králové či Mladé Boleslavi. V závěru základní části čekají Spartu ještě duely na Kladně, proti Zlínu, v Pardubicích a poslední kolo s pořadovým číslem 52 odehraje Sparta na domácím ledě v pátek 6. března proti Olomouci.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek