19. 9. 2018 HC Sparta

Sparta zvyšuje komfort vstupu do O2 areny

Klub se od nedělního domácího utkání s Pardubicemi rozhodl zvýšit komfort odbavení při vstupu do O2 areny pro všechny sparťanské fanoušky. Na všechna domácí utkání tak bude pro vstup do areny nově otevřen i hlavní vstup JIH v blízkosti tramvajové a vlakové zastávky a parkovacího domu.

Po třech letech v O2 areně klub vyhodnotil přínos speciálního vchodu číslo 3 určeného pouze pro majitele permanentek. Toto uspořádání se postupně s narůstajícím počtem držitelů sezonních karet ukázalo jako nevýhodné. Vchod číslo 3 s maximálním počtem tří bezpečnostních rámů totiž nebyl technicky schopný pojmout všechny permanentkáře, a paradoxně tak nezaručoval rychlejší odbavení, než na běžných vchodech. 

Vzhledem k této situaci tak docházelo k častým stížnostem na velké fronty u speciálního vchodu, který tak neplnil svůj účel, a byl proto zrušen. Z analýzy průchodů ve spolupráci s provozovatelem areny, společností Bestsport, zároveň vyplynulo, že velká část permanentkářů chodila raději běžnými vstupy, kterými se dostali do areny rychleji. Bohužel se nepovedlo o této skutečnosti vhodně a včas informovat všechny permanentkáře. Za tuto skutečnost se fanouškům omlouváme a věříme, že nové řešení přinese vyšší pohodlí všem fanouškům.

Od utkání s Pardubicemi v neděli 23. září se klub rozhodl okamžitě zareagovat na situaci ohledně front při vstupu do areny a investovat dodatečné finanční prostředky na nové technické řešení. Přistoupil proto k trvalému otevření druhého hlavního vchodu JIH na všechny domácí zápasy. Toto opatření výrazně uleví frontám při napouštění haly, a zvýší tak komfort pro všechny fanoušky.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek