24. 6. 2022 Daniel Ryl

Termíny sezony: extraliga, Liga mistrů i Davos

Jízdní řád následující sezony už dostává pevné obrysy! Do extraligových bojů vstoupíme v pátek 16. září na ledě Mladé Boleslavi, o dva dny později v domácí premiéře hostíme Litvínov. Základní část vyvrcholí na začátku března, ale sparťanskou termínovku proloží také zápasy Ligy mistrů a tradiční hokejový svátek ve švýcarském Davosu.

Extraliga

Extraliga už zná kompletní program základní části. Klasický formát 52 zápasů zahájíme v polovině září v Mladé Boleslavi. V dalších jedenácti dnech nás čekají další čtyři duely, z nichž tři sehrajeme doma - proti Litvínovu, Plzni a Vítkovicím.

ZAČÁTEK TIPSPORT EXTRALIGY:

V nabitém říjnu odehrajeme doma šest zápasů z deseti, včetně první reprízy jarního finále. Třinec přivítáme na domácím ledě v neděli 16. října. Fanoušci se mohou těšit také na předvánoční duel proti Plzni i novoroční zápasy, jelikož po návratu ze Spengler Cupu zahájíme kalendářní rok 2023 třemi domácími zápasy za sebou!

Základní část vyvrcholí v neděli 5. března v Brně. Domácí zápasy odehrajeme v tradičních časech od 16:00 (neděle) a 18:30 (všední dny). Během sezony však může dojít ke změnám termínů, které může ovlivnit zejména případný úspěch v Lize mistrů.

>>>KOMPLETNÍ ROZPIS ZÁKLADNÍ ČÁSTI ZDE<<<

Champions Hockey League

Čtyřmi zápasy Ligy mistrů zahájíme celou soutěžní sezonu! Už v pátek 2. září zahájíme základní skupinu proti dánskému Åalborgu, v neděli pak narazíme na Luleu. Základní skupinu ukončíme říjnovým dvojzápasem proti Jukuritu.

Všechny domácí zápasy odehrajeme v holešovické Sportovní hale FORTUNA a permanentkáři mají vstup zdarma v rámci své zakoupené permanentky, které jsou do konce června v prodeji za zvýhodněné ceny.

PROGRAM ZÁKLADNÍ SKUPINY CHL:


Spengler Cup

V prosinci navíc čeká sparťany nejen reprezentační přestávka, ale také prestižní Spengler Cup v Davosu, který zahájíme na svatého Štěpána proti Kanadě. Podle výsledku odehrajeme 27. nebo 28. prosince souboj s Davosem, po němž následují bitvy o umístění.
Finále je na programu v sobotu 31. prosince od 12:10 hodin místního času. Vstupenky na celý turnaj už jsou v prodeji!

PROGRAM SPENGLER CUPU:



AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek