11. 4. 2019 Fanshop HC Sparta

Velké slevy ve Fanshopu, nákup i za pár korun

Ve sparťanském Fanshopu startují velké jarní slevy! A je rozhodně z čeho vybírat. Využijte e-shop nebo se zastavte osobně v Praze – Holešovicích a udělejte si velký nákup za skvělé akční slevy. Podívejte se na naše tipy.

Ve velkém posezonním výprodeji najdete 181 položek za výrazně nižší ceny, než jste byli zvyklí vídat dříve. Za pár korun u nás nakoupí třeba fanoušci Matěje Machovského nebo Richarda Jarůška. Ceny triček aktuálně začínají už na 199 korunách. Třeba pánské tričko s nápisy uvnitř sparťanského "S". Pěkně rudé, jak je to nejlepší. To není zdaleka všechno. Podobnými tričky i tílky vybavíte celou sparťanskou rodinu od malých fanoušků až po svou partnerku.

Už za 349 korun si můžete pořídit prima sparťanskou mikinu vhodnou na teplé jarní dny. A o něco navíc stojí další povedené kousky do vašeho sparťanského šatníku. Obohatit můžete zároveň i své sportovní vybavení - proč nevyrazit na první jarní vyjížďky oděni do parádního sparťanského cyklodresu?

Letos se ve Fanshopu zlevňovalo skutečně hodně. Doporučujeme se podívat, kolik korun aktuálně stojí hrnečky, ať už s výročním motivem nebo s oblíbenci z řad A-týmu Sparty. Za akční ceny lze nyní nakoupit i sparťanské polštáře, praktické tepláky nebo žabky, které se budou v létě každému hodit. 

Tím výprodeje nekončí. Dále pokračuje speciální akce 1+1 zdarma pro patnáct pánských a dámských triček. Za nákup jednoho dostanete druhé zcela zdarma. Podobně jako v případě triček seženete levně i šály.  Dvě ze šesti vybraných sparťanských šál teď koupíte za cenu jedné. 

Sparťanský fanshop je otevřený od pondělí do pátku od 13.00 do 18.00 hodin, jarní slevy můžete uplatnit i na webovém eshopu. 

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek