10. 8. 2021 HC Sparta

Vstupenky na zápas proti Motoru

Druhý přípravný zápas v holešovické Tipsport areně se blíží! Ve čtvrtek 12. srpna přivítáme od 17:30 českobudějovický Motor! Permanentkáři mají na oba zápasy vstup zdarma.

Volný prodej vstupenek

Odstartoval prodej vstupenek na přípravný zápas s Českými Budějovicemi. Zakoupit je můžete v prodejní síti Ticketportal. Cena vstupenek je 150 Kč, děti do 145 centimetrů mají vstupné za 50 Kč (cena vstupenky se upraví až po vložení do nákupního košíku, kde je třeba zvolit nastavení dětské slevy u vybrané vstupenky).
Vstupenky Sparta - Motor: bit.ly/PřípravaCEB

Vstupenky pro permanentkáře

Všichni držitelé permanentních karet pro sezonu 2021/2022 mají vstup na přípravná utkání zdarma. Zažádat o ni můžou přes e-mail na predprodej@hcsparta.cz, do zprávy je nutno zahrnout číslo permanentky, ověřovací údaj a usazení. Zpět bude zaslána vstupenka ve formátu PDF k vytištění.

Kapacita Tipsport areny

Holešovickou arénu může dle aktuálních bezpečnostních podmínek navštívit maximálně 3 tisíce osob s platným a negativním testem. Zbytek kapacity celé arény je však možné zaplnit fanoušky, kteří jsou již plně očkovaní nebo prodělali nemoc COVID-19 v posledních 180 dnech.

Upozorňujeme fanoušky, že tyto podmínky se mohou vlivem mimořádných vládních opatření změnit.

Bezpečnostní podmínky vstupu a chování uvnitř arény

Na akci mohou být přítomné pouze osoby, které nevykazují klinické příznaky onemocnění COVID-19. Po vstupu do arény je povinné zakrývat si dýchací cesty respirátorem, např. FFP2, KN 95. Všichni diváci musí být usazeni tak, že mezi jednotlivými diváky zůstane vždy minimálně jedno neobsazené sedadlo (toto pravidlo neplatí pro osoby ze společné domácnosti).

U vstupu do Tipsport areny bude nutné předložit jeden z těchto dokumentů obsahující vaše jméno nebo pomocí aplikace Tečka:

  • negativní RT-PCR test ne starší než 7 dní
  • negativní POC test ne starší než 72 hodin
  • mezinárodní certifikát prokazující očkování nejméně 14 dní od absolvování druhé dávky očkování
  • laboratorně potvrzené prodělání onemocnění COVID-19, přičemž od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní

*Děti do 6 let se prokazovat testem nemusí.

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek