12. 3. 2020 Klub

Zápasy a tréninky mládeže se ruší

Výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje z.s. na svém čtvrtečním jednání rozhodl s okamžitou platností o zrušení všech mládežnických utkání. HC Sparta Praha s ohledem na uvedené opatření ruší rovněž všechny tréninkové jednotky všech mládežnických kategorií, a to s okamžitou platností.

Odložení utkání se tak týká pouze extraligy ledního hokeje, a to do 29. března 2020. O obnovení tréninků mládeže a přípravě na novou sezonu vás budeme informovat na oficiálních sparťanských kanálech, sledujte primárně tyto webové stránky klubu.

Výkonný výbor ČSLH vzal při rozhodování v potaz jak většinové názory klubů, tak skutečnost, že situace se velmi rychle vyvíjí, nejsou vyloučena další, zpřísňující opatření ze strany státních orgánů ani kroky, které přijmou v rámci vlastní kompetence regionální, krajské nebo městské instituce.

Vyjádřil politování nad tím, že přijaté kroky poznamenají závěrečnou část soutěží, které jsou pro kluby, hráče i fanoušky vyvrcholením celoroční práce a sezóny. Jednoznačnou prioritou je ovšem ochrana zdraví všech účastníků utkání, zvlášť v případě nezletilých osob.

Výkonný výbor ČSLH současně ocenil konstruktivní přístup účastníků obou nejvyšších soutěží, kteří se vzhledem ke vzniklé, zcela výjimečné situaci dokázali oprostit od partikulárních zájmů a domluvit na společných krocích a řešení.

Omezení možnosti vstupu do Tipsport areny

HC Sparta Praha a.s. v návaznosti na usnesení Vlády České republiky ze dne 12. března 2020 č. 194, jímž byl s účinností od 14:00 dne 12. března 2020 vyhlášen nouzový stav, a na vyhlášená mimořádná opatření stanovující zákaz vstupu na sportoviště, tímto oznamuje všem podnájemcům, že se s účinností od 6:00 dne 13. ledna 2020 prostory TIPSPORT ARENY pro veřejnost uzavírají. O případných změnách Vás budeme bezodkladně informovat.

Vstup na zimní stadion mají povolen pouze zaměstnanci HC Sparta Praha, hráči, trenéři a realizační tým A-týmu HC Sparta a nájemci prostor Tipsport areny.

Děkujeme za pochopení a striktní dodržování těchto pravidel a omezení vedoucích k ochraně zdraví nás všech.




AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek