13. 10. 2016 HC Sparta

Duel proti Varům je věnovaný středním školám

Úterní domácí utkání s Karlovými Vary, které startuje 18. října v 18.30 hodin, Sparta věnuje všem středoškolákům. Partnerem tohoto utkání je BILLA, generální partner Sparty. Středoškoláci budou moci jít na hokej již za 20 Kč a navíc budou za svoji školu soutěžit o vstupenky na zápas Champions Hockey League, podepsaný dres a ceny od partnera utkání!

Středním školám byly věnovány už některé zápasy v minulém extraligovém ročníku a Sparta si pro své fanoušky tuto akci připravila i v aktuální sezoně. A jak se zapojit a jít na hokej jen za 20 Kč? Stačí poslat na e-mail predprodej@hcsparta.cz hromadnou objednávku vstupenek za vaši školu. Ty mohou využít studenti středních škol, profesoři a pedagogičtí pracovníci.

Vybrané střední školy, které na zápas proti Karlovým Varům dorazí, budou navíc soutěžit o skvělé ceny. Nejlépe fandící škola si odnese podepsaný dres a navíc 20 vstupenek na první utkání osmifinále Champions Hockey League proti švédskému týmu HV71, které se bude hrát v úterý 1. listopadu. O přestávce mezi třetinami budou středoškoláci z vybraných škol navíc soutěžit také o ceny od generálního partnera.

Partner utkání:

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek