25. 12. 2019 Petr Pavlík

Souboj titánů! Sparta ve šlágru vyzve Kometu

Vánoční svátky jsou v plném proudu a sparťanští hokejisté pokračují v nabitém programu. Náš tým načne venkovní dvojboj na ledě brněnské Komety, kde první vzájemné střetnutí vyznělo pro soupeře. Napodobí sparťané počínání z posledního duelu a připíší si další tři body? Zápas v DRFG Areně startuje již v 17:30 hodin a přímým přenosem ho bude vysílat televizní stanice ČT Sport.

Další výhra! Sparťané se vrátili na vítěznou vlnu

Pražané usilovně bojují o co nejlepší pozici v tabulce naší nejvyšší soutěže a nadále chtějí sbírat co nejvíc bodů. Po prohře nad libereckými Bílými Tygry se naši borci vrátili do domácího prostředí, kde porazili Třinec. Na druhý Liberec tak mají čtyřbodový náskok, avšak také o tři duely odehrané navíc.

Zápas s Třincem byl pro diváky v hlavním městě posledním před Vánoci a fanoušci sparťanského týmu půjdou na další zápas svých oblíbenců těsně před Novým rokem, kdy do Prahy přijede Litvínov. „Z naší strany to byl super zápas. Od začátku bylo na nás vidět, že do zápasu chceme vlétnout,“ řekl po utkání s třineckými Oceláři vousatý obránce Adam Polášek, který si připsal jednu skvostnou asistenci.


Kometu přebral staronový kouč, útok táhne Zaťovič

Brněnský tým má za sebou v posledních týdnech pět venkovních zastávek po ostatních stadionech. Moravané strávili skoro celý prosinec mimo svoje prostředí, na své konto si připsali čtyři body. Mezi úspěšné zápasy patří pouze duel v Třinci a poté jeden získaný bod za prohru v prodloužení na ledě Boleslavi. Nejproduktivnějším hráčem v brněnském dresu je s devětadvaceti body Martin Zaťovič.


Bitvy s Brnem? Vzájemné zápasy jsou vyrovnané

Sparťané narazili na Brno v této sezoně dvakrát a výhry si oba týmy pokaždé rozdělily. V prvním vzájemném utkání na Moravě prohrál náš tým poměrem 0:2, v odvetě na domácím ledě uspěl po velkolepém obratu 5:4, který zařídil svým gólem David Tomášek. Bude se opět radovat náš tým?

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek