3. 10. 2018 HC Sparta

Nedělní doprovodný program se psí tematikou

Další utkání v rámci projektu Vyrůstej se Spartou je na programu tuto neděli, kdy Sparta od 15.00 hodin hostí Zlín! A tentokrát bude jak samotný duel, tak i doprovodný program v Galerii Harfa zasvěcen psům a pomoci útulku ForDogs z.s. Společnost Super ZOO mu totiž věnuje za každých 30 návštěvníků kilogram granulí, a jejich psí svěřenci tak budou mít díky sparťanským fanouškům plné misky.

Každý fanoušek pomáhá. Díky speciální akci Sparty s nadačním fondem Nejen srdcem se zaplní bříška psů, kteří hledají nový domov. A to díky všem divákům, kteří dorazí na nedělní utkání se Zlínem. „Pomohou nejen nám na ledě, ale také opuštěným psům. Za každých třicet diváků totiž společnost Super ZOO věnuje kilogram granulí pro útulek ForDogs,“  nadšeně říká útočník Sparty Jiří Černoch, sám majitel border kolie Caspera. 

Ještě před zápasem v O2 areně si fanoušci budou moci užít bohatý doprovodný program v Galerii Harfa zahrnující osvětové i zábavné ukázky a rozhovory. Vystoupili zde zástupci Záchranné kynologické skupiny Městské policie Praha, psí psycholožka Míla Beranová praktikující výcvik psů hrou, Michaela Holasová ze Střediska výcviku vodících psů SONS, veterinářka MVDr. Nikola Hanáková či mistryně ČR v Dog dancingu Irena Ištvánková. 

Hlavní je však samotná účast na utkání se Zlínem, jehož hrdými partnery jsou nadační fond Nejen srdcemSuper ZOOFunky Dog a právě útulek ForDogs z.s. Ten tvoří parta mladých lidí, které svedl dohromady smutný osud nechtěných a týraných psů. Vedle pomoci a hledání nového domova opuštěným psům se starají také o jejich socializaci a výchovu, veterinární péči a pořádání charitativních akcí. Pokud byste chtěli pomoci ještě více, na webu útulku naleznete odkaz na zakoupení jejich charitativního kalendáře. 


Program v Galerii Harfa naproti prodejně H&M (12.00 až 14.00 hodin):

  • stánek psích doplňků Funky Dog
  • stánek útulku ForDogs z.s.
  • stánek HC Sparta Praha
  • tipovačka výsledku zápasu – soutěž o vouchery v hodnotě 500 Kč do fanshopu HC Sparta Praha
  • sparťanské omalovánky
  • setkání s maskoty Sparťákem a Sparťáčkem

Rozhovory a ukázky práce se psy 

  • Záchranná kynologická skupina Městské policie Praha 
  • Irena Ištvánková – mistryně ČR v Dog dancingu 
  • Míla Beranová, Lucie Kroppová – psí psycholožky, Výcvik psů hrou
  • Středisko výcviku vodících psů SONS 
  • MVDr. Nikola Hanáková – veterinář

Každé dítě, které přinese do Zákaznického centra v O2 areně obrázek se sparťanskou tematikou, dostane i tentokrát volnou vstupenku na nedělní utkání!


Partner utkání:

AKTUÁLNĚ NA HCSPARTA.CZ

Vydražte si hrané dresy ze sezony 2023/2024

Posezonní autogramiáda s hráči Sparty

Řepík: Chtěli jsme finále, ale cíl jsme nesplnili

Krejčík: Vždycky nám chyběl kousek